Account
Limiet is bereikt (geblokkeerd).
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De melding ‘Je limiet is bereikt’ geeft aan dat jij op meerdere apparaten tegelijkertijd ingelogd bent. Dit is niet toegestaan ⛔️

Je kunt op elke apparaat leren, echter dien je wel eerst uit te loggen voordat kunt inloggen op een ander apparaat.

Door te klikken op uitloggen krijg je een email waarmee je het uitloggen te bevestigen.

Open je email en klik op uitloggen.

Vervolgens wordt je geleid naar de inlogpagina om weer als normaal te kunnen inloggen✌️