Wat vervelend dat de cursus blijft laden. Natuurlijk is dit niet de bedoeling.

Het probleem ligt waarschijnlijk aan de internet browser die je gebruikt.
Bij een oude versie kan het namelijk wel eens voorkomen dat de cursus blijft laden.

Gebruik alleen Google Chrome als webbrowser om de cursus optimaal te bekijken.

Als je deze nog niet hebt, kun je het hier downloaden:

https://www.google.com/intl/nl_nl/chrome/

( Internet explorer raden wij af, omdat deze niet meer ge-update wordt en binnenkort zal stoppen. )